MINKA Vitamin D3 1000

14,99 z DDV

60 bonbonov /60 dni – 1/dan – Okus: Limona

Imunski sistem, delitev celic, zdrave kosti, zdravi zobje, delovanje mišic, absorbcija kalcija in fosforja, normalna raven kalcija v krvi­­ (*)

Ker gre Minka v korak s časom, smo naš bonbon Minka D3 izboljšali in povečali količino vitamina v enem bonbonu. V enem bonbonu Minka D3 je kar 1000 IU (500% PDV) in jih boste imeli za dlje časa. Vitamin D je vitamin topen v maščobi in je eden izmed 24 mikrohranil, ki so nujno potrebni za delovanje človeškega telesa. Nastaja iz holesterola pod vplivom UV svetlobe ob izpostavljenosti soncu, vendar se zadostna količina vitamina D tvori le ob UV indeksu 3 ali več, kar v našem geografskem področju pomeni nekje od konca marca do septembra. Vitamin D je pomemben za normalno delovanje imunskega sistema, pomembno vlogo ima pri absorbciji kalcija in fosforja ter tako pripomore k zdravim kostem in zobem, pomemben je za pravilno delovanje mišic in sodeluje pri delitvi celic. V Minka Vitamin D3 je D3 v obliki holekalciferola, naravnega izvora, ki se v telesu zelo dobro absorbira.

Ni na zalogi

Opis

NAVODILO ZA UPORABO IN OPOZORILA: Priporočen odmerek je 1 gumi bonbon na dan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Otroci, ki uživajo zdravila, ter noseče in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali s farmacevtom. Uporaba pri otrocih naj bo vedno pod nadzorom odrasle osebe. Priporočamo zaužitje med obrokom. Bonbon naj se skrbno in temeljito poliže ali prežveči. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in temnem prostoru.

SESTAVINE: saharoza, glukoza, voda, kurkuma v prahu, pektin (želirno sredstvo), citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), naravna aroma limone, sredstvo proti sprijemanju: sončnično olje in karnauba vosek, Vitamin D3

Vsebina 60 bonbonov / 150 g

PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. IZ NARAVNIH SESTAVIN. BREZ UMETNIH SLADIL. BREZ UMETNIH AROM IN BARVIL. BREZ GSO. BREZ GLUTENA. BREZ MLEKA, JAJC, OREŠČKOV. BREZ ŽELATNINE

*Po Uredbi komisije (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditev na živilih
Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, ima vlogo pri delitvi celic, prispeva k ohranjanju zdravih kosti, mišic in zdravih zob. Prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja. In k normalni ravni kalcija v krvi.

Brand

MiNKA

Šifra: VITAMIND3 Kategorija: Oznake: , , , ,