MINKA Vitamin B12

14,99 z DDV

60 bonbonov/30 dni – 2/dan – Okus: Ananas

Imunski sistem, zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, živčni sistem, normalno psihološko delovanje, delitev celic, naastajanje rdečih krvničk, presnova homocisteina, sproščanje energije pri presnovi (*)

Vitamin B12, poznan tudi kot kobalamin, je vodotopni vitamin, ki ga naše telo ne more tvoriti samo in je nujno potreben za normalno rast in razvoj telesa. Med drugim je vpleten v sintezo in vzdrževanje rdečih krvničk, je nujno potreben za normalen razvoj in delovanje živčnega sistema, ima vlogo v delovanju imunskega sistema, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva tudi k vzdrževanju varnih ravni homocisteina, kar je pomembno za zdravje srca. Zaradi boljše absorbcije je v Minka vitaminih Vitamin B12 v obliki metilkobalamina.

Opis

NAVODILO ZA UPORABO IN OPOZORILA: Priporočen odmerek je 1 gumi bonbon na dan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Otroci, ki uživajo zdravila, ter noseče in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali s farmacevtom. Uporaba pri otrocih naj bo vedno pod nadzorom odrasle osebe. Priporočamo zaužitje med obrokom. Bonbon naj se skrbno in temeljito poliže ali prežveči. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in temnem prostoru.

SESTAVINE: saharoza, glukoza, voda, kurkuma v prahu, pektin (želirno sredstvo), citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), naravna aroma pomaranče, sredstvo proti sprijemanju: sončnično olje in karnauba vosek, Vitamin B12 (metilkobalamin)

Vsebina 60 bonbonov / 150 g

PRIMERNO ZA VEGANE. BREZ UMETNIH SLADIL. BREZ UMETNIH AROM IN BARVIL. BREZ GSO. BREZ GLUTENA. BREZ MLEKA, JAJC, OREŠČKOV. BREZ ŽELATINE

*Po Uredbi komisije (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditev na živilih
Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ima vlogo pri delitvi celic in pri nastajanju rdečih krvničk, prispeva k presnovi homocisteina in k sproščanju energije pri presnovi.

Brand

MiNKA

Šifra: B12 Kategorija: Oznake: , , , , ,