MINKA Magnezij

14,99 z DDV

60 bonbonov /30 dni – 2/dan – Okus: Jagoda

Zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, delovanje mišic, živčni sistem, sproščanje energije pri presnovi, normalno psihološko delovanje, sinteza beljakovin, zdrave kosti in zobje, (regeneracija) delitev celic (*)

Magnezij je nujno potreben mineral in je drugi najpogostejši elektrolit v človeškem telesu. Skupaj z kalcijem, natrijem in kalijem je vpleten v procese pri prenašanju signalov v živčevju, ključen je za kontrakcijo (krčenje in raztezanje) mišic. Ima vlogo pri presnovi beljakovin in maščob, pri razvoju kosti in zob ter je pomemben za izločanje paratiroidnega hormona, ki vzdržuje normalne vrednosti kalcija v krvi. Minka Magnezij vsebuje magnezij v obliki magnezijevega citrata, ki ga naše telo izkoristi v največji meri. Absorbcija magnezija v črevesju je odvisna od potreb organizma in telo ga absorbira le toliko kot ga potrebuje.

Opis

NAVODILO ZA UPORABO: Priporočen odmerek je 2 gumi bonbona na dan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Otroci, ki uživajo zdravila, ter noseče in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali s farmacevtom. Uporaba pri otrocih naj bo vedno pod nadzorom odrasle osebe. Priporočamo zaužitje med obrokom. Bonbon naj se skrbno in temeljito poliže ali prežveči. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in temnem prostoru.

SESTAVINE: saharoza, glukoza, voda, pektin (želirno sredstvo), sok črnega korenčka, citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), naravna aroma jagode, magnezijev citrat, sredstvo proti sprijemanju: sončnično olje, karnauba vosek

60 bonbonov / 150 g

PRIMERNO ZA VEGANE. BREZ UMETNIH SLADIL. BREZ UMETNIH AROM IN BARVIL. BREZ GSO. BREZ GLUTENA. BREZ MLEKA, JAJC, OREŠČKOV. BREZ ŽELATINE

*Po Uredbi komisije (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditev na živilih
Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, k delovanju mišic, ima vlogo pri sintezi beljakovin, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju, prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob in ima vlogo pri delitvi celic.

Brand

MiNKA

Šifra: MG Kategorija: