MINKA Multivitamin

14,99 z DDV

60 bonbonov /30 dni – 2/dan – Okus: Malina

Imunski sistem, zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, živčni sistem, normalno psihološko delovanje, zaščita pred oksidativnim stresom, delitev celic, nastajanje rdečih krvničk, presnova homocisteina, sproščanje energije pri presnovi, zdrava koža, lasje, žile, sluznice, vid, presnova beljakovin in glikogena, uravnavanje hormonov, normalne kognitivne funkcije (*)

Vitamini so nujno potrebne snovi, ki jih z redkimi izjemami telo ne more samo proizvajati, zato jih moramo zaužiti ali s hrano ali v obliki dopolnil. Vsak vitamin ima v telesu specifično nalogo in uživanje optimalnih količin ima za posledico optimalno delovanje našega telesa. Vitamini sodelujejo v nadzorovanje in uravnavanje pomembnih reakcij v našem telesu. Vitamin A deluje kot regulator rasti in diferenciacije celic in tkiv, Vitamin D deluje podobno kot hormoni, regulira presnovo mineralov za kosti in druga tkiva. Vitamini B-kompleksa delujejo kot kofaktorji v encimskih reakcijah (koencimi), vitamina C in E pa kot antioksidanta in tako ščitita naše celice pred oksidativnim stresom.

Opis

NAVODILO ZA UPORABO: Priporočen odmerek je 2 gumi bonbona na dan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke mlajše od treh let. Otroci, ki uživajo zdravila, ter noseče in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali s farmacevtom. Uporaba pri otrocih naj bo vedno pod nadzorom odrasle osebe. Priporočamo zaužitje med obrokom. Bonbon naj se skrbno in temeljito poliže ali prežveči. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in temnem prostoru.

SESTAVINE: saharoza (sladilo), glukoza (sladilo), voda, kurkuma v prahu, pektin (želirno sredstvo), citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), naravna aroma pomaranče, sredstvo proti sprijemanju: sončnično olje in karnauba vosek, Vitamin B12 (metilkobalamin)

60 bonbonov / 150 g

PRIMERNO ZA VEGANE. POPOLNOMA NARAVNO. BREZ UMETNIH SLADIL. BREZ UMETNIH AROM IN BARVIL. BREZ GSO. BREZ GLUTENA. BREZ MLEKA, JAJC, OREŠČKOV. BREZ ŽELATNINE

*Po Uredbi komisije (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditev na živilih

Šifra: MULTI Kategorija: